Vacature – Werkplaats Medewerker

Binnen de functie ben jij mede verantwoordelijk voor de werkplaats. Je zorgt voor een goede taakverdeling binnen het team en werkt volgens de Atelier van Asseldonk mentaliteit. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. We maken geen onderscheid tussen het concept, de functie of de vorm van de objecten.

We zijn werkzaam in zowel de publieke als private sector en maken autonoom werk, evenals werk in opdracht. We werken aan projecten van architectuur tot product design. Bij Atelier van Asseldonk gaan we te werk als een moderne ambachtsman, die zijn kennis van materiaal en uitvoeringstechnieken gebruikt om hoogwaardig werk te leveren.

Onze studio is gevestigd in een oude boerderij in Mariaheide, onder de rook van Eindhoven. We hebben een plek neergezet waar we kunnen experimenteren, maken en concepten kunnen uitwerken met traditionele en hedendaagse technieken.

Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden bieden we je een baan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Ben jij die creatieve alleskunner met enige kilometers in de benen? Heb je verstand van zaken? Reageer dan op deze vacature door je CV en motivatie te sturen aan: info@ateliervanasseldonk.com