Project Info

Title
Ansh46 Eindhoven

Size
Various

Material
Various

Finish
Various

About
Bekend om hun luxe merken en eigenzinnige stijl.

ANSH46 Eindhoven is de nieuwste winkel in het Ansh46 netwerk. De nieuwe ANSH46-winkel heeft een volledig assortiment heren- en dameskleding, accessoires, schoenen, tassen, brillen en sieraden. Binnen is het ANSH46 Cafe dat een volledige beleving biedt tijdens je bezoek aan de winkel. Ze breiden uw winkelervaring uit met de uitgebreide kaart van gebak en dranken bestaande uit huisgemaakte recepten gemaakt van biologische en natuurlijke producten.

Voor de totale inrichting van de winkel heeft ons ontwerpteam in de ruimte een esthetische vertaling gemaakt van functionele winkelelementen en een gedetailleerde cafépresentatie met Japanse invloeden. De naadloos geplaatste roestvrijstalen panelen dienen zowel als presentatiepanelen als scheidingswand.

De kamerhoge ramen in de winkel laten natuurlijke stromen van omgevingslicht binnen, en bieden de mogelijkheid aan voorbijgangers om de sfeer van het unieke interieur te proeven. Dit alles leverde een luxe winkelervaring op in combinatie met de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te genieten van al het lekkers dat het ANSH46 Cafe te bieden heeft. De perfecte balans.